Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Wijzig via de wachtwoord vergeten functie het wachtwoord van jouw Spotler-gebruiker. Je vindt deze functie via de link Wachtwoord vergeten? van het inlogscherm. Of direct via deze link: https://login.spotlermail.com/web-login/wachtwoordvergeten.

Omar_bord_serieus.png

Let op: je e-mailadres is niet je gebruikersnaam

Misschien klopt je wachtwoord wel, maar je gebruikersnaam niet. Je hebt voor jouw Spotler-gebruiker een unieke gebruikersnaam. Dit is niet je e-mailadres. Je gebruikersnaam is een automatisch gegenereerde naam tijdens het aanmaken van jouw gebruiker, zoals janjansen. Weet je je gebruikersnaam niet meer? Lees het artikel: Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten.

Je ziet je het volgende scherm:

WW_vergeten_afb2.png

Vul je gebruikersnaam in (dit is niet je e-mailadres) en klik vervolgens op de button Stuur instructies. Er wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres wat gekoppeld is aan de gebruikersnaam.

Heb je binnen een paar minuten de mail niet ontvangen? Controleer dan je spambox of controleer of je gebruikersnaam correct is. Heb je meerdere mailboxen? Zoals een algemene marketing-inbox? Controleer ook in deze inbox of je gebruiker is gekoppeld aan dat e-mailadres. Wijzig het e-mailadres naderhand naar jouw persoonlijke e-mailadres.

Je ontvangt de volgende e-mail:

WW_vergeten_afb3.png

Klik in de mail op Wijzig wachtwoord. En er opent een nieuw venster in je browser. Geef een nieuw wachtwoord op die voldoet aan de volgende eisen:

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en tekens moeten minimaal 3 van de volgende categorieën bevatten:

  • Hoofdletters (A-Z)
  • Kleine letters (a-z)
  • Cijfers (0-9)
  • Speciale tekens

Sla je gebruikersnaam en wachtwoord op in een wachtwoord -of passwordmanager (een veilige digitale kluis) zoals bijvoorbeeld LastPass of Passwordstate.

WW_vergeten_afb4.png

Wanneer je wachtwoord succesvol is aangepast dan krijg je hier terugkoppeling op. Je kunt opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord.

WW_vergeten_afb5.png

Interessante links