Beheer tags

Wil je een tag bewerken of verwijderen? Je ziet al je tags in één overzicht bij de instellingen. Ga naar de Instellingen van je account en klik links op Tags.

Instellingen_Beheer_Tags.png

Je ziet het volgende scherm:
Instellingen_Tags_Beheren_Overzicht.png

In dit scherm zie je: alle tags in jouw Spotler-account en in waar de tags in zijn opgenomen. Denk aan; automations, formulieren, surveys, berichten, webpagina's en dynamische lijsten. En hoeveel contacten de tag hebben.

Vanuit dit scherm kun je:

  • Tag Bekijken
  • Naam wijzigen
  • Verwijderen
  • Een nieuwe tag toevoegen

Tag bekijken

Wil je zien welke contacten jouw tag toegekend hebben gekregen? Gebruik je rechtermuismenu of beweeg je muis over de tag en klik in het dropdown-menu op Bekijken.
Instellingen_Tag_Bekijken.png

Er opent een pop-up met contacten.

Naam wijzigen

Wil je een tag hernoemen? Gebruik je rechtermuismenu klik of beweeg je muis over de tag en klik in het dropdown-menu op Naam wijzigen.

Verwijderen

Foutje gemaakt? Je hebt een tag getypt en iets te snel op enter gedrukt? Of zijn tags niet meer relevant?In het overzicht kan je tags verwijderen. Gebruik je rechtermuismenu of beweeg je muis over de tag en klik in het dropdown-menu op Verwijderen.

Instellingen_Tag_Verwijderen.png

Alleen tags niet zijn opgenomen in een bericht, webpagina, formulier, survey, dynamische lijst op automation kunnen verwijderd worden. Wil je deze zo'n tag verwijderen, zorg er dan voor dat ze niet meer zijn opgenomen in één van de voorgaande elementen. 

Een nieuwe tag toevoegen

Met de blauwe button Nieuwe tag voeg je eenvoudig een tag toe. 

Instellingen_Beheer_Tags_Nieuwetag.png

Klik op de button en er opent een pop-up om je tag toe te voegen. Geef een naam op in het invoerveld en klik op Ok.

Instellingen_Beheer_Tags_Nieuwetag_popup.png