Flowmailer

Op zoek naar meer informatie over de werking van Flowmailer? Bekijk de Flowmailer Academy.

Activeren Flowmailer vanuit Spotler-account

Het is mogelijk om Flowmailer te activeren vanuit de Spotler Suite. Hiervoor gelden aanvullende licentiekosten, neem hiervoor contact op met Spotler of jouw Spotler-partner. Na deze afstemming zetten we de Flowmailer optie voor je aan, vervolgens kan je via de instellingen een nieuw Flowmailer account maken. 

Het gebruik van de Spotler Suite voor Flowmailer heeft twee voordelen: ten eerste heb je maar één inlog waardoor je gemakkelijk switcht tussen de accounts. Daarnaast hoef je ook maar één e-mailbundel aan te schaffen, de Flowmailer mails worden van de Spotler e-mailbundel afgehaald.

Stap 1 - Activeren Flowmailer in de instellingen

Navigeer via het uitklapmenu linksonder naar Instellingen > Account & Facturatie > Account. Nadat de aanvullende licentie is afgestemd verschijnt onder het kopje algemeen een extra regel: Flowmailer. Ga met je muis over deze regel heen en de knop Activeren verschijnt. Klik hier op en bevestig vervolgens in de pop-up dat je Flowmailer wil activeren. Verschijnt de knop niet? Dan kan het zijn dat je niet de juiste rechten hebt, dit controleer je bij Gebruikers.

2022-10-05_14h54_36.png

Stap 2 - Openen Flowmailer via de Spotler Suite

Flowmailer is nu toegevoegd aan de Spotler Suite van jouw account. Mocht je nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van de Spotler Suite, verschijnt dit icoon onder het Spotler logo. Vanaf nu vind je hier de toegang naar Flowmailer.

2022-10-05_15h02_41.png

Open de Spotler Suite en klik bij Flowmailer op Login. 

2022-10-05_15h02_51.png

Stap 3 - Set-up in Flowmailer

Je komt in Flowmailer terecht waar je wordt meegenomen door het set-up stappenplan. Meer informatie vind je in de Flowmailer Academy: Setting up Flowmailer.

2022-10-05_15h03_23.png