Herinnering survey sturen

Je contacten zijn uitgenodigd om de survey in te vullen. Nu is het een illusie om te denken dat iedereen gelijk de moeite neemt om de survey in te vullen. Je kunt daarom eenvoudig een herinnering sturen naar de contacten die nog niet gereageerd hebben.

Een lijst maken van "niet gereageerd"

Welke contacten hebben eigenlijk nog niet gereageerd? In de rapportage van de survey is dit aantal te bekijken. Beweeg je muis over de rij Uniek niet gereageerd. Open het dropdown-menu en klik op Statische lijst maken.

Survey_statische_lijst_niet_greageerd.jpg

Hiermee maak je een statische lijst van de contacten in de module Lijsten. Deze statische lijst gebruik je om de herinnering naartoe te sturen.

Herinnering opstellen

De oorspronkelijke uitnodiging is natuurlijk de perfecte basis voor een herinnering of reminder. Maak een kopie van het bericht in de module Berichten. Dit doe je door het dropdown-menu achter het bericht te gebruiken. Klik op Dupliceren.

Dropdownmenu_module_Berichten.jpg

Pas vervolgens de tekst aan, zodat het duidelijk is dat het om een herinnering gaat. Vergeet niet dit bericht nog even te testen voordat je het verstuurt.

Herinnering versturen

Om een herinnering te versturen doorloop je dezelfde stappen zoals bij iedere andere mailing in de module Mailings. Selecteer de statische lijst met contacten die niet gereageerd hebben in de module Lijsten als doelgroep.