Campagne

Wat gebeurt er nadat de trigger heeft plaatsgevonden? Er zijn verschillende vervolg stappen mogelijk. Denk aan het versturen van een e-mail of het aanpassen van iemands gegevens in Spotler. Maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van elementen als een webpagina in de module Webpagina's of een document in de module Documenten. In onderstaande afbeelding zie je een overzicht van de campagne-elementen en stappen die mogelijk zijn met Spotler.

Stencil_triggers_en_stappen.jpg

We raden aan om met bovenstaande onderdelen een schematische weergave te maken van de campagne die je straks in de campagne flow gaat klaarzetten in Spotler. 

Maurice_bordrechts_lightbulb.png

Handige downloads voor de scope van je campagne:

Als we uitgaan van ons vorige voorbeeld - "Een relatie opbouwen met nieuwe nieuwsbriefinschrijvingen" - kan een welkomstcampagne een eerste start zijn. De schematische weergave van deze campagne is als volgt:

Toepassing-welkomstcampagne-schema.png

Wil je meer weten over hoe in detail de module Automations werkt? Lees dan de moduleomschrijving Automations. Daarnaast hebben we in het Help Center verschillende stappenplannen van campagnes: