Profiel

Wil je jouw telefoonnummer of achternaam wijzigen? Dit doe je bij Mijn profiel. Klik op de button Bewerken onder je gegevens. 

Mijnprofiel.png

Vervolgens kun je jouw gegevens wijzigen in de pop-up.

Profielgegevens_bewerken.png

Tijdzone en Taal

Het wijzigen van de tijdzone en taal hebben invloed op de functionaliteiten binnen jouw Spotler account. Voor zowel de tijdzone en de taal geldt dat het op gebruikersniveau wordt aangepast en niet op account-niveau. 

Taal

Wanneer je de taal wijzigt bij je profiel, dan wordt de interface in deze taal weergeven en een aantal functionaliteiten zijn op jouw taal afgestemd, zoals het maken van een formulier of survey. De settings staan dan standaard op de taal die je hebt geselecteerd. 

Tijdzone

Wanneer je de tijdzone aanpast dan heeft dit invloed bij het inplannen van mailings en het publiceren van automations. De planning is dan aangepast op jouw tijdzone. Dit geldt alleen voor jou als gebruiker. Wanneer een gebruiker in jouw account een andere tijdzone heeft ingesteld, dan zien zij de tijden op basis van hun geselecteerde tijdzone.

E-mailcommunicatie

Wil je de permissie voor de Spotler nieuwsbrief wijzigen? Klik dan op de button Bewerken onder Permissie Spotler Update. Blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen van Spotler en ontvang relevante artikelen over e-mail marketing.