Configuraties

Spotler Automation

De REST API activeer je bij Configuraties door te klikken op de blauwe tekstlink activeren

Accountinstellingen_Integraties_Configuraties_default.png

Vervolgens zie je de key en secret terug die je nodig hebt om een ander systeem door middel van de REST API te koppelen met je Spotler-account. 

Accountinstellingen_Integraties_Configuraties.png

Meer weten over configureren van de API? Lees er meer over in het artikel Introductie API.

Spotler eCommerce

Wanneer je het product Spotler eCommerce hebt, dan zie je andere instellingen dan bij Spotler Automation. Standaard is de REST API ingeschakeld, zodat je kunt koppelen met je webwinkel.

Configuratie_ecommerce.png

Een andere optie die je ziet is Webwinkel - URLS voor conversietracking. Voeg hier de URLS van je webwinkel(s) toe. Als de links in je e-mailing beginnen met één van de opgegeven URL's, dan voegt Spotler speciale code toe, zodat je webwinkel in staat is om de conversie door te geven op het moment dat iemand een bestelling heeft afgerond. 

Zie je dus geen conversie terug in je rapportage dan kan de oorzaak zijn dat je hier geen webwinkel url hebt toegevoegd.

  Spotler Academy

In de Spotler Academy vind je de e-course: Koppelingen voor beginners. Een kleine test. Termen als REST API, externKlantID, ontdubbelregels of Authentication Secret kennen geen geheimen meer voor je? Je weet precies wat ze inhouden? Of toch niet? Ken je deze termen niet of nauwelijks en wil je meer weten over koppelingen, dan zit je in deze e-course op de juiste plek.
> Direct naar de e-course