Hoe voeg ik een reply-adres toe?

Wanneer je een nieuw of een extra reply-adres wilt toevoegen ga je naar de instellingen van je account. Onder de tab Veiligheid bij het kopje Deliverability heb je een overzicht van reply-adressen. Hier heb je de mogelijkheid om een nieuw reply-adres toe te voegen. 

Instellingen_Veiligheid_Replyadres.png

Klik op de button Nieuw reply-adres om een reply-adres toe te voegen. Er verschijnt een pop-up. Voer je reply-adres in en klik op Ok

Instellingen_Veiligheid_Replyadres_popup.png

Het nieuwe reply-adres wordt zichtbaar in het overzicht.

Instellingen_Veiligheid_Replyadres_activiteit.png

Het reply-adres is nog niet meteen geactiveerd, dit zie je aan het rode bolletje. Er wordt een e-mail gestuurd naar het aangevraagde reply-adres. Dit i.v.m. veiligheid, zodat niet elk willekeurig persoon of bedrijf vanuit jouw reply-adres mails kan verzenden vanuit Spotler. Bevestig in de e-mail het nieuwe reply-adres en de status veranderd in geactiveerd. 

 

Volgorde van reply-adressen aanpassen

Wanneer je meerdere reply-adressen hebt, dan wordt het bovenste reply-adres als standaard gebruikt bij het aanmaken van een bericht. Is het bovenste reply-adres niet het adres wat je het meeste gebruikt? Dan is het handig om de volgorde van de reply-adressen aan te passen. Open het menu met je rechtermuis om het reply-adres te verplaatsen.


mceclip0.png