Account

Het checken van je productversie en gebruikerslicenties aanmaken doe je bij het kopje Account. Je vindt het overzicht van accountgegevens onder Instellingen van je account, via het profielmenu.

 

Profielmenu.png

Wanneer je klikt op Instellingen, dan zie je allereerst jouw bedrijfsgegevens. Voor het checken van je productversie of het ophogen/verwijderen van licenties ga je naar het kopje Facturatie en klik je op Account. Er opent een nieuw scherm met een overzicht van accountgegevens.

Account.png

In dit overzicht zie je:

  • Productversie: welk Spotler product gebruik je
  • Gebruikerslicenties: het aantal gebruikerslicenties
  • Status: wordt je acount nog ingericht of is het account gereed?

Alleen als je eigenaar bent van het Spotler account zie je een blauwe button Nieuwe licentie. Met deze button hoog je het aantal gebruikerslicenties op. Standaard krijg je kosteloos drie gebruikerslicenties bij je account. Deze kun je ook niet verwijderen. De button van verwijderen verschijnt pas wanneer je meer dan drie gebruikerslicenties hebt. 

Zie gebruikerslicenties als het aantal gebruikersstoelen. Wie de stoelen vullen maakt in dit geval niet uit, zolang je maar genoeg gebruikersstoelen hebt. Wil je weten hoe je een gebruiker toevoegt? Lees dan het artikel Gebruikers.