Mijn Dashboard

Wanneer je bent ingelogd, kom je direct terecht op het dashboard.

mceclip0.png

Vanaf het dashboard kun je de volgende acties ondernemen:

Aanbod

Via aanbod zie je alle content die beschikbaar is op het platform en kun je content filteren en sorteren. Lees meer over de pagina Aanbod.

Gebruikersprofiel

In je gebruikersprofiel zie je gevolgde content. Lees meer over de pagina Gebruikersprofiel.

Zoeken op content

Specifiek op zoek naar een onderwerp? Zoek het op via de zoekbalk.

mceclip1.png

Secties

Op het dashboard vind je de volgende secties standaard terug:

  • Starten met Spotler
  • Recent toegevoegd
  • Bewaarde items
  • Mijn afgeronde items

Onder Starten met Spotler hebben we al voor jou de basis content verzameld wat interessant is om mee te starten als je nieuw bent met Spotler.

Groepen

In sommige gevallen zie je een tegel staan met een blauwe balk erover heen. Dit zijn groepen. Bijvoorbeeld een groep webinaropnames. Hier vind je alle webinaropnames terug. 

mceclip2.png
Klik op de witte pijl die naar beneden wijst en er klapt meer informatie uit. In dit geval rond je een groep af als je alle items hebt gevolgd.

mceclip3.png

Openen, starten en verder gaan met content

Je ziet verschillende tegels aan content op je dashboard. Via de gele buttons op een tegel kun je content openen en starten. Heb je bijvoorbeeld een e-course gevolgd, dan kun je ook tussendoor stoppen en later weer verder gaan op een moment wat je beter uitkomt.
mceclip3.png

Bekijken van de inhoud van de content

Wanneer je een omschrijving wilt zien over het stuk content, dan klik je op Meer informatie. Vervolgens klapt er een blauwe balk open met meer informatie. Klik op het kruisje rechts als je deze weer wilt inklappen.

Meerinfo.png

Content bewaren

Je kunt content bewaren door op het hartje te klikken. Op deze manier vind je eenvoudig voor jou interessante content terug op je dashboard.

mceclip2.png

Wanneer je op het hartje hebt geklikt zie je de content terug onder Bewaarde items.

Voortgang bekijken

Het was je misschien al opgevallen, links bovenaan in de tegels zie je een percentage. Dit geeft aan hoe ver je met de content bent. Zo weet je of je die e-course nou wel of niet had afgerond. Een overzicht van alle afgeronde items vind je terug onder het kopje Mijn afgeronde items op het dashboard, maar ook in je gebruikersprofiel.

mceclip4.png