Hoe pas ik een bericht aan in een Franchise subaccount?

In een Franchise subaccount heb je twee manieren om aan een bericht te beginnen.

  1. Je start zelf een nieuw bericht, bekijk de handleiding nieuw bericht
  2. Je gaat verder met een bericht die de Franchisegever in het centrale hoofdaccount heeft opgesteld en heeft gepubliceerd naar jouw subaccount.

De Franchisegever kan centraal in het Franchise-hoofdaccount een nieuwsbrief aanmaken met algemene artikelen. Vervolgens kan hij deze nieuwsbrief publiceren naar onderliggende Spotler Professional subaccounts. Als Franchisenemer kan je nog jouw eigen content toevoegen aan het bericht in je Spotler Professional subaccount, zoals lokale aanbiedingen.

Stroom_Franchise.jpg

Wanneer er een bericht vanuit het hoofdaccount wordt gepubliceerd, dan ontvang je als Franchisenemer een notificatie dat er een bericht klaar staat in je account. Je vindt dit bericht in het overzicht van de module Berichten.

Om het bericht te kunnen bewerken verander je eerst de status van het bericht van Definitief naar Concept of Proef. Dit doe je door middel van het dropdown-menu:

mceclip0.png

Er verschijnt een pop-up. Selecteer Proef of Concept en klik op OK.

mceclip1.png

Het is nu mogelijk om het bericht te bewerken. Je kunt dit doen door via het dropdown-menu op bewerken te klikken.

Nieuwsbrief_bewerken.png

Je doorloopt hetzelfde stappenplan als bij het opstellen van een nieuw bericht in de module Berichten. Je leest alles over het editen van je bericht in het artikel: Editors berichten.

Omar_Letop.png

Een artikel niet bewerkbaar?
Het kan zijn dat er vanuit het Franchise hoofdaccount artikelblokken op slot zijn gezet. Zo’n artikel is niet te bewerken, verwijderen of te verplaatsen. Een niet bewerkbaar artikel is te herkennen aan een slotje aan de linkerkant van de blokbalk.

Toepassing-Publiceren_bericht-Niet_bewerkbaar_artikel.jpg

 

Interessante artikelen