Introductie Template editor

Met de template editor maak je eenvoudig een template op basis van een aantal standaard designs die we voor je hebben klaargezet. Je geeft zelf de huisstijlkleuren aan, de gegevens die je template moet bevatten (social media en contactgegevens) en je voegt je eigen logo toe. Om dit voor elkaar te krijgen doorloop je een aantal stappen.

Aan de slag in Spotler

Als je aan de slag wilt met de template editor, raden we je aan om eerst de volgende twee stappen te doorlopen:

  1. Huisstijl instellen bij de instellingen van je account: Hierdoor hoef je niet steeds opnieuw je huisstijlkleuren in te stellen per design. En je ziet bij het kiezen van een design de kleuren van je huisstijl toegepast. Dit maakt het voor jou makkelijker om een keuze te maken welk design het beste bij je organisatie past.

    Stap 1 het instellen van je huisstijl doe je hier:

    Actie_Nieuwe_Huisstijl.png

  2. Template editen in de template editor bij de module Berichten. De template editor vind je onder de tab Templates bij de module Berichten. Klik op de gele button Nieuw template om de editor te starten.

    Overzicht_Templates.png

De volgende keer dat je een template maakt kun je stap 1 overslaan. Dit is in principe een eenmalige instelling, tenzij je meerdere huisstijlen hebt.

Bekijk de uitgebreide uitleg én veelgestelde vragen in de hoofdstukken:

Demo template editor

Bekijk je liever een video van de stappen? Bekijk dan de opname van één van onze demo's: