Page Visit Alert: Stap 2 - Rules

In de tweede stap stel je in bij welke gebeurtenis er een alert uitgestuurd moet worden. In het geval van een ‘Page Visit Alert’ wil je dat er een alert wordt uitgestuurd wanneer een bezoeker een voor jou belangrijke pagina heeft bezocht. Klik op Page Visits en klik links op de balk met Off om de opties in te schakelen. 

Page_Visit_Rules.png

We stellen per Pagina url in welke pagina's belangrijk zijn. In bovenstaand voorbeeld geven we aan dat we alle Leads die meer informatie hebben gezocht over Spotler als organisatie en softwareleverancier via een alert bekend worden gemaakt. Maar leads die daarbij ook de vacaturepagina hebben bezocht sluiten we uit, want dat zijn waarschijnlijk potentiële sollicitanten en daar kan Sales niet zoveel mee.

Je kunt er ook voor kiezen dat er een combinatie van maximaal 3 pagina’s moeten bezocht zijn voordat de alert wordt verstuurd. Bijvoorbeeld (in ons geval):

Let op: Bij Has Visited gaat het om een AND-selectie en niet een OR-selectie dat betekent dat er een alert afgaat wanneer iemand alle url's heeft bezocht die je hebt neergezet en niet bij een bezoek van één van de url's.

Klik op Next om door te gaan naar stap 3.