Inschrijven workshop Automation

Verhoog jouw resultaten door relevante en persoonlijke e-mail campagnes

Stuur jij voornamelijk bulkmailings? Hoog tijd om aan de slag te gaan met automatische e-mail campagnes! Hiermee geef je jouw contacten de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Laat belangrijke contactmomenten niet aan je voorbij gaan
Automatische campagnes zijn dé manier om voor elke fase van de klantreis een relevant contactmoment te creëren. Dit is een manier van klantgerichtheid die de moderne lezer van je verwacht. Van een warm welkom tot een feestelijke verjaardagscampagne. Verzin dat ene contactmoment wat blijft hangen en onderscheid je zo van de concurrentie.

Workshop1.png

Ben je benieuwd hoe je relevante automatische e‑mail campagnes maakt die écht converteren? Volg de workshop Automation! Al meer dan 500 marketeers en communicatieprofessionals gingen je voor.

Direct inschrijven    of volg eerst de e‑course

 

Word een automation expert

In 3 duidelijke stappen

Zonde om ergens tijd in te steken en er volgens niets mee te doen. Daarom bestaat de workshop Automation uit drie stappen. Deze stappen helpen je om goed voorbereid naar de workshop te gaan en de kennis achteraf écht toe te passen.

Workshop2.png

 

Stap 1: De e‑course
Ecourse.png Voorafgaand aan de workshop volg je de e‑course Starten met E‑mail marketing automation in de Spotler Academy. Dit doe je in je eigen tijd, op je eigen tempo. Hierdoor ga je met goede basiskennis en een hoop ideeën naar de workshop.

In de workshop toetsen we namelijk jouw opgedane kennis en vertalen we dit samen naar campagnes die passen bij jouw organisatie. Noteer de vragen die opkomen tijdens het maken van de e‑course en neem ze mee naar de workshop.
Stap 2: De workshop in Zoetermeer

De workshop wordt gegeven door van één van onze Spotler experts. Bijvoorbeeld Omar Roy, hem leer je al kennen in de e‑course. Deze expert geeft specifiek advies op basis van jouw persoonlijke situatie. 

  • De deelnemers beoordelen de trainer gemiddeld met een 8,3!
Workshop3.png

Samen met de trainer en jouw mede-cursisten duik je in meer dan 10 veelgebruikte e‑mail marketing campagnes die geliefd zijn bij collega marketeers uit jouw branche:

➡️ B2B marketeers: white paper-, leadgeneratie en eventcampagne.
➡️ Non-profit marketeers: wervings-, loyaliteit en reactivatiecampagne.
➡️ eCommerce marketeers: verlaten winkelwagen-, win back- en product reviewcampagne. 

Na deze inspiratie is het tijd om onder begeleiding van de trainer met jouw eigen campagne aan de slag te gaan.
Stap 3: Het nastuurmateriaal
doeboek.jpg Je hebt na de workshop de concrete kennis en handvatten om direct aan de slag te gaan. Dus, na de workshop is het aan jou: hoe snel zet jij jouw eerste Automation live? En hoe snel volgt de rest? Wij sturen je voldoende informatie om op terug te vallen. Zoals een handig campagne-doe-boek.

Daarnaast heb je toegang tot de Spotler Academy, een educatief platform vol automation content. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de klantcase van Bamigo. Hierin vertelt Tom over de successen die ze behalen sinds hun start met e-mail marketing automation: ''Stuur je een enkele nieuwsbrief, dan levert zo’n mail maar één keer wat op. Automatische campagnes zorgen voor structurele omzet.''

logo_bamigo.png

 

'Leuke, luchtige en interactieve workshop. Ik vond dat de trainer echt plezier uitstraalde en duidelijk was in het hele verhaal. Hij deed ook echt zijn best om er iets leuks en interactiefs van te maken. Goede ondersteunende content.'' - Jasper de Krom, R&R WFM

Inschrijven voor de workshop

Verzilver snel jouw plek, in iedere workshop is maar plek voor 12 deelnemers. Tot drie dagen voor de workshop mag je jouw workshopdatum kosteloos wijzigen.

  • 82% van de deelnemers had na de workshop het gevoel goed van start te kunnen met automatische campagnes

Praktisch

Data & tijden

In het inschrijfformulier vind je de actuele data die op dit moment beschikbaar zijn. Voor alle data geldt dezelfde tijd: van 13:00 uur tot ongeveer 17:00 uur. Het zou fijn zijn als je 15 minuten eerder aanwezig bent.

Locatie
2022-10-10_09h55_51.png

Deze workshop wordt in ons kantoor in Zoetermeer gegeven in onze speciaal ingerichte trainingsruimte. Deze workshop wordt niet online gegeven.

Met de auto?
Parkeer deze dan in de parkeergarage onder het gebouw.

Met het openbaar vervoer?
Dat is ook gemakkelijk, het is maar 5 minuten lopen vanaf station Zoetermeer.

Voor wie is de workshop geschikt?
Deze workshop is bedoeld voor Spotler-gebruikers die de basis al onder de knie hebben. Je hebt de producttraining dus al gevolgd en meerdere mailings verzonden. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over een Spotler‑account met de module Automations.

Het maakt niet uit of je een eCommerce marketeer, non-profit marketeer, B2B marketeer of een communicatieprofessional bent. De workshop is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat het kanaal e‑mail ze nog meer kan opleveren.

Voorwaarden

Kosten

De kosten per deelnemer bedragen €340,- exclusief BTW. Betalen doe je achteraf: wij sturen je een factuur toe. Mail ons gerust specificaties zoals een PO-nummer, indien van toepassing bij jouw organisatie.

Kortingscode
Voor sommige deelnemers zijn de kosten al gedekt in bijvoorbeeld de onboarding van een nieuw account. Deze deelnemers beschikken over een kortingscode die ingevuld kan worden in het inschrijfformulier. Er wordt dan achteraf geen factuur verzonden.

Is deze workshop ook incompany mogelijk?
Ja, zeker. Onze incompany trainingen hebben een vanaf-prijs van €1.500,- exclusief BTW. Neem contact op met ons customer success team voor een offerte op maat.

Kosteloos wijzigen of annuleren tot 3 werkdagen voor de workshop

Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de cursus. Daarna wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor deelnemers met een kortingscode.

Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers
Wij annuleren de cursus bij minder dan 6 deelnemers. Je hoort dit 1 á 2 dagen voor de workshop en krijgt dan direct een alternatieve datum aangeboden.

 

Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Volg de e‑course!

Volg eerst eens vrijblijvend de e‑course Starten met e‑mail marketing automation. Deze e‑course is onderdeel van de workshop en geeft je een goed beeld van het onderwerp. Als je daar nieuwsgierig van wordt en zin hebt om dit ook in jouw eigen account in te richten, schrijf je dan in voor de workshop.

Deze organisaties gingen je voor:

Logos.png

 

Wendy_rondje.png

Verder nog vragen?

Neem contact op met Wendy, onze educatie specialist. Zij weet je alles te vertellen over deze workshop en jouw vragen weg te nemen. Stuur gerust een e‑mail naar educatie@spotler.nl of bel +31 (0)88 103 09 20.