Inschrijven Producttraining

In één middag succesvol een nieuwsbrief versturen

Start je binnenkort met Spotler? Of heb je een opfriscursus nodig? Voor ieder die de basis van Spotler wil leren, bieden wij de producttraining. In deze training leer je zelfstandig en succesvol een nieuwsbrief te versturen. Volg de Spotler producttraining en ontvang na afloop van de training een (digitaal) certificaat.

Je krijgt les van Spotler-professionals
Onze trainers werken dagelijks met Spotler vanuit verschillende functies. Zoals Customer Success manager, Support medewerker of als E-mail specialist. Ze helpen jou graag op weg om succesvol te worden in Spotler. Grote kans dat je ze al eerder hebt gesproken of na de training gaat spreken.

Direct inschrijven    of bekijk meer informatie

trainers_witruimte.jpg
  • 84,3% van de deelnemers had na de producttraining het gevoel zelfstandig een nieuwsbrief te kunnen sturen

Volg je de training online of bij ons in Zoetermeer?

De producttraining vindt afwisselend in twee vormen plaats: via een online omgeving of in Zoetermeer. De inhoud van de training is hetzelfde. Het aantal deelnemers houden we bij beide vormen beperkt, zodat we iedereen voldoende aandacht geven. Kies de versie die het beste bij je past.

Training Zoetermeer
Manuela_front.png

Vind je het fijn als de trainer stap voor stap uitlegt hoe een module binnen Spotler werkt? Om vervolgens per module aan de slag te gaan met de bijhorende opdrachten in een trainingsaccount? Kies dan voor een training in Zoetermeer. 

In Zoetermeer hebben we een trainingsruimte waar je achter een trainingscomputer aan de slag gaat. Een laptop meenemen is niet nodig. Ook de koffie, thee, frisdrank regelen wij.

Online training
Arthur_Laptop.png

Werk je graag in je eigen tempo en zelfstandig in een trainingsaccount? Maar vind je een introductie en de mogelijkheid tot direct vragen stellen aan een trainer, wel fijn? Dan is deze vorm het best geschikt voor jou.

Je werkt op je eigen computer. Vooraf krijg je alle trainingsmaterialen toegestuurd. We ontmoeten elkaar in een online Teams vergadering.

"Super leuke training gehad. Had niet verwacht dat het online zo goed zou werken. Ik heb een goed en leuk gevoel overgehouden aan de trainingsmiddag, waarbij ik ook goed heb leren werken met Spotler.'' - Louise Zwanenburg, Landré

Hoe ziet een training er uit?

Of je nu voor een online training gaat of een training in Zoetermeer de inhoud is hetzelfde. In beide gevallen werk je in een trainingsaccount aan de hand van een case.

Spotler_Intro_witruimterechts.jpg

Introductie Spotler

De trainer vertelt je hoe Spotler is opgebouwd en wat de mogelijkheden zijn van de verschillende modules binnen Spotler. Daarnaast wordt er kort gesproken over de Algemene Verordening Gegevensbescherming en waar je de verwerkersovereenkomst en andere AVG-gerelateerde documenten in jouw account kan vinden.

 

Succesvol verzenden van een nieuwsbrief
in 6 stappen

Aan de hand van een case en een opdrachtenboekje leer je de verschillende modules kennen van Spotler om succesvol een nieuwsbrief te verzenden. De mailingrapportage komt ook aan bod tijdens de training. Je werkt in een trainingsaccount. Deze blijft na de training nog 30 dagen beschikbaar.

Opdrachtenboekje.jpg

 

Jimin_Carolina.jpg

Best practices: vergroten open- en klikratio

Wist jij dat lezers 8 seconden de tijd nemen om je mail te lezen? Scanbaarheid van je bericht is dus belangrijk. In dit onderdeel laten we zien welke elementen invloed hebben op de opens en kliks en hoe je dit het beste kunt toepassen.

 

"Fijn dat het account nog 30 dagen beschikbaar blijft en dat er een trainingsboekje bij zit. Zo kun je zelf nog alles rust nalezen." - Guusje Bos, BCO Onderwijsadvies -en ondersteuning

Praktisch 

Data & tijden

In het inschrijfformulier vind je de actuele data die op dit moment beschikbaar zijn. Voor alle data geldt dezelfde tijd: van 13:00 tot ongeveer 17:00. Het zou fijn zijn als je een kwartier eerder aanwezig bent, zodat de trainer direct van start kan gaan om 13:00. 

Locatie
Aan jou de keuze. Volg je liever de training online of bij ons op locatie in Zoetermeer?

Online
Je ontvangt rond 12:40 een link naar de online trainingsomgeving.

Bij ons op kantoor in Zoetermeer

Deze training wordt ook in ons kantoor in Zoetermeer gegeven in onze speciaal ingerichte trainingsruimte.
2022-10-10_09h55_51.png

Met de auto?
Parkeer deze dan in de parkeergarage onder het gebouw.

Met het openbaar vervoer?
Dat is ook gemakkelijk, het is maar 5 minuten lopen vanaf station Zoetermeer.

Voor wie is de producttraining geschikt?
Deze training is voor de beginnende Spotler-gebruiker. Het doel van deze training is dat je succesvol een nieuwsbrief kunt versturen vanuit Spotler. 

Het maakt niet uit welk product je hebt van Spotler. Deze training is om de basis van Spotler onder de knie te krijgen. Is het mogelijk om in jouw account automatische campagnes te maken? Het vervolg op deze basistraining is de workshop Automation.

Inschrijven voor de producttraining

Verzilver snel jouw plek, in iedere producttraining is er plek voor 12 deelnemers. Tot drie dagen voor de training mag je jouw trainingsdatum kosteloos wijzigen. 

Voorwaarden

Kosten

De kosten zijn afhankelijk of je de training online volgt of bij ons op locatie. 

Online
Per deelnemer bedragen de kosten €180,- exclusief BTW. Betalen doe je achteraf: wij sturen je een factuur toe. Mail ons gerust specificaties zoals een PO-nummer, indien van toepassing bij jouw organisatie.

Bij ons in Zoetermeer
Per deelnemer bedragen de kosten €280,- exclusief BTW. Betalen doe je achteraf: wij sturen je een factuur toe. Mail ons gerust specificaties zoals een PO-nummer, indien van toepassing bij jouw organisatie.

Kortingscode
Voor sommige deelnemers zijn de kosten al gedekt in bijvoorbeeld de onboarding van een nieuw account. Deze deelnemers beschikken over een kortingscode die ingevuld kan worden in het inschrijfformulier. Er wordt dan achteraf geen factuur verzonden.

Kosteloos wijzigen of annuleren tot 3 werkdagen voor de workshop
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de cursus. Daarna wordt 50% van de deelname kosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor deelnemers met een kortingscode.
Minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers
Wij annuleren de training bij minder dan 4 deelnemers. Je hoort dit 1 á 2 dagen voor de training en krijgt dan direct een alternatieve datum aangeboden.

Veelgestelde vragen

Mijn account is nog niet ingericht, kan ik wel de training volgen?

Ja, je kan de training volgen. Iedereen gaat aan de slag in een trainingsaccount. Op deze manier vervuil je niet je eigen account met testberichten en data. Daarnaast werk je aan de hand van een case en hebben wij al een aantal zaken alvast ingericht, waaronder een template specifiek voor de training. 

Ik kan niet de hele training volgen, kan ik tussendoor afhaken?
In principe is het trainingsprogramma helemaal volgepland van 13:00 uur tot 17:00 uur. Soms stoppen we iets eerder, als de groep geen vragen meer heeft. Bij voorkeur ben je er dus de hele middag bij. Maar mocht het nou echt (echt, echt) niet anders kunnen: zorg in ieder geval dat je er de eerste 2-3 uur bij bent. Je mist dan helaas wel de e-mail marketing best practices aan het einde van de training.
Ik heb mijn gebruikersnaam niet meer van het trainingsaccount, hoe kan ik deze achterhalen?
Weet je jouw gebruikersnaam niet meer bij de start van je online producttraining? Laat het tijdens de training in de chat weten. De trainer helpt je op weg.

Na de training je gebruikersnaam kwijt? Wanneer je jouw gebruikersnaam bent vergeten op te slaan of te noteren, stuur dan een bericht naar educatie@spotler.nl. Dan mailen we deze naar je. 
Kan ik de online training ook volgen zonder camera en microfoon?
Ja dit kan. Het is leuk als we je kunnen zien, maar geen must. Een microfoon kan handig zijn, als je jouw vraag live aan de trainer wil stellen.
Is deze training ook incompany mogelijk?
Ja, zeker. Onze incompany trainingen hebben een vanaf-prijs van €1.500,- exclusief BTW. Neem contact op met ons customer success team voor een offerte op maat.
Ik zoek meer verdieping dan de basis van Spotler, is deze training geschikt voor mij? 
Deze training heeft de focus op succesvol een nieuwsbrief verzenden. Opfrissing nodig? Je bent van harte welkom. Zoek je meer verdieping in automatische campagnes? Volg dan onze workshop Automation.

Daarnaast heeft iedere Nederlandse gebruiker de Spotler Academy tot zijn beschikking. Hier vind je al onze white papers, e-courses, webinars en meer over allerlei e-mail marketing gerelateerde onderwerpen.

➡️ Log direct in op de Spotler Academy 
Wendy_rondje.png

Verder nog vragen?

Neem contact op met Wendy, onze Educatie specialist. Zij weet je alles te vertellen over deze workshop en jouw vragen weg te nemen. Stuur gerust een e‑mail naar educatie@spotler.nl of bel +31 (0)88 103 09 20.