Introductie: Product review campagne

Productreview_banner.jpg

Reviews zijn waardevolle content voor je webwinkel. Meer dan 85% van de potentiële klanten geeft aan dat reviews hun aankoop hebben beïnvloed (bron: Zendesk). De webwinkel met de meeste relevante reviews biedt vertrouwen en heeft daardoor een voorsprong. Daarnaast is het unieke content dat bijdraagt aan de ranking in zoekmachines. Verzamelen dus die reviews!

Aan de slag

De automatische ‘product review campagne’ in je Spotler-account maakt het verzamelen van reviews heel eenvoudig. Deze campagne wordt door je webwinkel gestart, zodra er een aankoop is gedaan. Spotler stuurt vervolgens na 14 dagen automatisch een e-mail met de aangeschafte product(en). Per product wordt de klant gevraagd een review te schrijven. 

Je doorloopt een aantal stappen in Spotler. Denk hierbij aan het bewerken van het campagnebericht, het activeren van een campagne en de campagne testen. Je gebruikt de volgende modules:

Modules_tegebruiken_NL.png

In totaal doorloop je 5 stappen om het maximale uit de product review campagne te halen en dus zoveel mogelijk reviews te verzamelen:

  1. Campagnebericht Product review wijzigen
  2. Product review campagne activeren
  3. Product review campagne koppelen
  4. Product review campagne testen
  5. Rapportage product review campagne bekijken

  Spotler Academy

In de Spotler Academy vind je de e-course: 5 standaard eCommerce campagnes. In deze e-course vertellen we je meer over deze campagnes inclusief inspirerende voorbeelden.
> Direct naar de e-course