Hoe kan ik een nieuw template maken in Spotler?

Heb je een nieuw template nodig? Dan kun je deze afnemen via Spotler. Er zijn verschillende opties hoe wij je verder kunnen helpen. Misschien heb je zelf al een ontwerp gemaakt en moet deze omgezet worden naar HTML? Of wil je een afgeleide variant hebben van bestaande templates. Lees over de mogelijkheden op onze speciale diensten en -productenpagina

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Of toch liever met iemand sparren? Stuur gerust een mailtje naar onze Customer Success afdeling: cs@spotler.nl

Waarom een template via Spotler?

  1. Het voordeel van in onze editor werken is dat je artikelblokken kan verschuiven, dupliceren en eenvoudig kan verwijderen. Om van deze functie gebruik te kunnen maken voegen wij speciale code toe aan de templates. Alleen met een origineel Spotler template kan je optimaal profiteren van onze gebruiksvriendelijke software.
  2. Wij zorgen er voor dat alle servicepagina's, zoals afmelden en profiel wijzigen netjes in de stijl van de je template staan en op de juiste manier gelinkt worden aan je template. 
  3. De templates die wij maken zijn standaard responsive. Dat betekent dat de mail zich aanpast aan het formaat van het scherm. Op mobiel schuiven bijvoorbeeld de artikelen onder elkaar voor een betere leesbaarheid.
  4. Wij testen het template in verschillende e-mail programma's, zoals o.a. Outlook en Gmail. Komt de mail overal netjes binnen? Verschuiven er geen artikelblokken, werkt de e-mail responsive, en ziet de mail er in elk e-mailprogramma hetzelfde uit?

Om deze redenen kan onze Support afdeling alleen ondersteuning bieden op templates die door Spotler gebouwd zijn. 

Marlies_bordomhoog_lightbulb.png