E-mail notificatie bounces

Wanneer een contact in je database bouncet, dan is het handig wanneer je een seinjte per e-mail krijgt met daarin de gegevens van het contact wat gebouncet is. Een e-mailnotificatie maak je aan in de module Berichten. Ga naar het overzicht van de module Berichten en klik op de button Nieuw bericht.

Het maakt niet uit of je nu een nieuwsbrief, bevestiging of notificatie wilt opstellen. Het opstellen van een bericht in Spotler werkt eigenlijk altijd op dezelfde manier en dat betekent dat je na het aanmaken van een nieuw bericht drie stappen doorloopt:

  1. Eigenschappen
  2. Aflevering
  3. Bericht

Lees de module omschrijving Berichten wanneer je niet bekend met de stappen binnen de module Berichten.

Personalisatie toevoegen aan je e-mailnotificatie

Het is handig voor de accountmanager dat hij/zij de contactgegevens van het gebouncete contact zien, zodat zij telefonisch contact kunnen opnemen voor up-to-date gegevens.

Om deze gegevens te tonen in je e-mail notificatie pas je personalisatievelden toe. Op het moment dat er een bounce plaats vindt dan worden de personalisatievelden gevuld met de gegevens van het contact. 

Je past dit als volgt toe:

Personalisatietoevoegen.gif

Aangezien het e-mailadres is gebouncet is het handig om meer gegevens te hebben van het contact. Voeg op dezelfde wijze meer personalisatievelden toe. Een voorbeeld is:

Voorbeeldnotificatie.png

De vorm van een e-mail notificatie en welke personalisatievelden worden getoond is natuurlijk zelf vrij in te vullen. 

Bericht status Definitief

Wanneer je een bericht wilt opnemen in een campagne is het belangrijk dat deze eerst de status Definitief krijgt. Anders kun je het bericht niet selecteren wanneer je de campagne maakt. Gebruik je rechtermuismenu of het dropdown-menu en klik op Status wijzigen. In de pop-up kies je voor Definitief en klik je op OK.

Status_notificatie.png