Introductie ideeënforum

Header2.jpg

Het ideeënforum is geïntroduceerd zodat gebruikers mee kunnen beslissen over de verdere ontwikkeling van bestaande functionaliteiten binnen de Spotler software.

Als gebruiker heb je de mogelijkheid om nieuwe ideeën toe te voegen en te stemmen op ideeën van andere gebruikers. Zo wordt gezamenlijk de ontwikkeling van Spotler bepaald.

Het ideeënforum is te bereiken via de widget op de startpagina van jouw Spotler-account of via de link: https://spotler.ideas.aha.io/ideas/?sort=popular. Mocht je gevraagd worden om in te loggen, doe dit dan met jouw reguliere Spotler log-in. 

Laat jouw stem horen op het ideeënforum

Elke gebruiker ziet alle ideeën en kan bestaande ideeën omhoog stemmen of erover discussiëren met andere gebruikers. Wij zien welke ideeën de meeste stemmen krijgen en wat de gebruikers gezamenlijk het liefst (anders) zien in Spotler. 

Overigens is het stemmen en ideeën invoeren anoniem. Alleen bij Spotler zijn de gegevens bekend wie iets heeft toegevoegd en heeft gestemd. Zodat we eventueel persoonlijk contact kunnen opnemen. 

Wat mag je van Spotler verwachten?

De stem van de gebruikers bepaalt voor een groot deel de verdere ontwikkeling van Spotler. De ideeën met de meeste stemmen worden doorgevoerd, zodat we zoveel mogelijk gebruikers blij kunnen maken.

Elk kwartaal bekijken we de populairste ideeën op het forum en ontwikkelen we het idee met de meeste stemmen. Naast het topidee kijken we ook naar de overige ideeën waarvan we er een aantal realiseren, ongeacht de hoeveelheid stemmen. Elk idee dat in de top 20 staat wordt gereviewed. En wij houden je op de hoogte van de ontwikkeling van de ideeën.

Naast de realisatie van het topidee behoudt Spotler de vrijheid om eigen verbeteringen door te voeren. Dit kan zijn om verbeteringen te combineren in verband met efficiëntie. Of omdat verbeteringen wenselijk zijn voor onze productvisie. 

soumaya_bullhorn.png Kom je iets tegen in Spotler waarvan je denkt dat er iets verkeerd gaat?
Zet dit dan niet op het ideeënforum, maar meld het bij onze supportafdeling (support@spotler.nl). Zij kunnen het dan verder uitzoeken.