Instellingen

Onder de Instellingen bij de tab Veiligheid is het mogelijk om een IP-check in te schakelen bij het inloggen op een Spotler-account. Dit is overigens alleen mogelijk wanneer je eigenaar bent van het account. 

Door IP-adressen of ip-range op een whitelist te zetten sluit je overige ip's uit. Het is dus alleen mogelijk om in te loggen met een ip-adres die op de whitelist staat. 

Inschakelen IP-check

Klik op de button Bewerken om de IP-check in te schakelen. Er opent een pop-up met de twee keuzes ingeschakeld en uitgeschakeld. Klik op de optie Ingeschakeld en vervolgens op OK.  Er verschijnt een nieuw venster waar je het ip-adres of een range invoert. Vervolgens klik je weer op OK. Het ip-adres of de range wordt toegevoegd.

Ip-adressen.gif

Het IP-adres wat je hebt toegevoegd wordt zichtbaar in het overzicht en je ziet een blauwe button om meer IP-adressen toe te voegen.

Ip-adres_toevoegen.png

Omar_bord_serieus.png Thuiswerken
Werk je thuis? Dan is het noodzakelijk dat je een verbinding hebt met VPN. Het is niet mogelijk om in te loggen met een ip-adres vanaf een andere locatie die niet op de whitelist staat.

Uitschakelen IP-check

Wanneer je een IP-check wilt uitschakelen klik je op de button Bewerken. In het pop-up venster klik je op Uitgeschakeld en OK.

Een IP-adres verwijderen

Wanneer de optie IP-adres check is ingeschakeld is er minimaal één IP-adres nodig in het overzicht. Als je één IP-adres hebt toegevoegd en je wilt deze verwijderen dan zijn er twee manieren om deze te verwijderen.

  1. Je schakelt de IP-check uit door op de Bewerken-button te klikken en vervolgens op Uitgeschakeld.
  2. Je voegt een nieuw IP-adres toe. Er verschijnt een button verwijderen bij het aanmaken van meerdere IP-adressen of gebruik je rechtermuismenu.

    IP-adres_verwijderen.png