Introductie: Eventregistratie

Event_registratie.jpg

Wil je een nieuw product lanceren of denk je aan een klantendag? Zet dan een registratieformulier in met automatische bevestigingmails en notificaties. Met de verschillende geavanceerde functies binnen Spotler maak je het formulier voor de respondent zo laagdrempelig mogelijk om in te vullen. Zo kan je bijvoorbeeld gegevens prefillen, personalisatie toepassen, vragen verbergen en vertonen, pagina’s op basis van een antwoord overslaan, een bedanktekst of formulierafschrift tonen en een inschrijflimiet opgegeven.

De registraties zijn uiteindelijk vanuit de rapportage van het formulier als Excel-bestand te downloaden. Handig voor de verdere organisatie van je event. Al deze slimme functies kan je zonder technische kennis inzetten.

Aan de slag in Spotler

Met dit stappenplan laten we je zien hoe je een registratieproces inricht voor je eigen event. Je verstuurt daarbij een uitnodiging naar je doelgroep waarin ze kunnen doorklikken naar de registratiepagina. Na het invullen van de gegevens wordt een bevestiging naar de respondent gestuurd en ontvang je een interne notificatie.

Toepassing-eventregistratie-schema.png

Voor eventregistratie gebruik je de volgende modules in Spotler:

Modules_tegebruiken.png

Voor het gemak gaan we er vanuit dat je zelf al de benodigde content, zoals afbeeldingen en tekst, klaar hebt staan. Dan doorloop je nog de volgende zes stappen:

  1. Formulier opstellen
  2. Webpagina opstellen
  3. Bevestiging en notificatie
  4. Uitnodiging opstellen
  5. Testen en verspreiden
  6. Respons bekijken

We geven slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Maar er zijn genoeg andere variaties te verzinnen!

  Spotler Academy

In de Spotler Academy vind je de e-course: Starten met e-mail marketing automation. In deze e-course vertellen we je meer over campagnes inclusief voorbeelden.
> Direct naar de e-course