Respons van eventregistratie bekijken

De respons op een formulier is over het algemeen wat meer verspreid dan bij bijvoorbeeld een mailing. Er is daarom niet echt een vast moment om de resultaten te analyseren. Door middel van het notificatiebericht wordt je op de hoogte gehouden van de inschrijvingen. Een totaal van de reacties is altijd in de formulierrapportage terug te zien. 

Rapportage formulier bekijken

Het totaal aantal reacties is in de rapportage van een formulier te bekijken. Ga naar de module Formulieren en druk op Rapportage in het dropdown-menu achter je registratieformulier.

Module_Formulieren_Rapportage_bekijken.png

Een nieuw scherm wordt weergegeven waarin de rapportage van het formulier zichtbaar is.

Module_Formulieren_Rapportage_popup.png

Rapportage uitnodiging bekijken

Naast de rapportage van het formulier, is het succes van je uitnodiging ook te bekijken. Van elke verzonden mailing is een uitgebreide rapportage beschikbaar in de module Mailings. Open de rapportage door op Rapportage in het dropdown-menu achter je uitnodiging te klikken.

Module_Mailings_Klantuitnodiging_rapportage.png

Op de rapportagepagina staat gedetailleerde informatie over de prestaties van je uitnodiging. Lees meer details over de rapportagepagina in de omschrijving van de module Mailings.

 

Maurice_bordrechts_lightbulb.png Deel je mailingresultaten met je collega's 
De mailingrapportage is eenvoudig te delen met de button Delen bovenaan de pagina. Ideaal om de resultaten van je mailing binnen je organisatie te communiceren.