Introductie Mailings

De module Mailings is de plek waar je berichten inplant voor verzending. Dit kan een bericht zijn van het type E-mail of SMS. Verder krijg je inzicht in de prestaties van je mailings door middel van de mailingrapportages en de trendrapportages.

Aan de slag

Je wilt graag aan de slag met de module Mailings. Klik in het linkermenu op de module Mailings. Je ziet dan het overzichtsscherm van de module:

Overzicht_Mailings.png

In dit scherm zie je aan de bovenzijde het volgende:

  1. De blauw opgelichte tab Overzicht. Wil je weten hoe je direct aan de slag kunt vanuit het overzichtsscherm, lees de instructies in Overzicht Mailings.
  2. De tab Trendrapportages. Wil je weten hoe je mailings gemiddeld presteren? Maak een trendrapport aan. Hoe je dit doet lees je op de pagina Trendrapportages.
  3. De tab Automailers. Wil je automatisch je laatste nieuwsbrief verzenden bij een inschrijving voor de nieuwsbrief? Stel dan een automailer in. Hoe je dit doet lees je op de pagina Automailers
  4. De tab Archief. Aan de slag met je gearchiveerde berichten? Klik op Archief.
  5. De gele button Nieuwe mailing. Een nieuwe mailing inplannen? Klik op Nieuwe mailing.
  6. De button Help. Wil je meer weten over de helpfunctie in Spotler, lees hier meer over in Starten met Spotler
Maurice_bordrechts_lightbulb.png

Tabs Overzicht, Trendrapportages, Archief en de buttons Nieuwe mailing en Help
Met deze drie tabs en twee buttons schakel je tussen de belangrijkste functies van de module Mailings. Op welke plek je in de module ook bent, deze vijf blijven zichtbaar.

Ben je op zoek naar hoe je een mailing inplant? Ga dan naar het artikel Nieuwe mailing.

  Spotler Academy

In de Spotler Academy vind je de e-courses: Aflevering, Openratio en Klikratio. Volg deze e-courses voor meer verdieping in de mailingstatistieken.

> Direct naar de e-course: Aflevering
> Direct naar de e-course: Openratio
> Direct naar de e-course: Klikratio