Spotler Mail+ Agency account

Met een Spotler Mail+ Agency account krijg je vanaf nu ook toegang tot onze nieuwe interface. In dit artikel beschrijven we de huidige functionaliteiten.

Wissel account

Gebruikers van een Agency account kunnen nu in de nieuwe interface snel wisselen tussen de accounts die aan deze Agency-omgeving zijn gekoppeld. Dit doe je in de module Subaccounts.

Subaccounts module-knop.png

In de module Subaccounts zie je een overzicht van de gekoppelde accounts, met de naam, het type account, de eigenaar en de laatste inlogdatum. Inloggen op één van de accounts doe je door er op te dubbelklikken, of klik met de rechtermuisknop en vervolgens op Inloggen

Subaccounts module.png

Vanaf het Agency account, of één van de gekoppelde accounts, kan je ook snel wisselen door in Mail+ linksonder op Wissel account te klikken. Deze knop bevindt zich tussen de naam van het huidig ingelogde account, en jouw gebruikersnaam.

Zodra je hier op klikt, opent er een pop-up om te wisselen tussen de accounts. Hier staat ook het type account MailPlus Agency tussen, om eenvoudig terug te gaan naar het Agency account.

Wissel account-agency.png