Hoe gebruik ik Adobe Fonts in de huisstijl manager?

Gebruikers met een Adobe Creative Cloud abonnement kunnen Adobe Fonts gebruiken in de brand manager. Om deze lettertypen in de huisstijl te integreren, kopieer je de volgende link en plak je deze in de huisstijl manager: https://use.typekit.net/bfy8zbf.css.

Vervolgens klik je op Lettertype inladen, de editor zal nu het lettertype ophalen en beschikbaar maken in de huisstijl.Adobe Fonts.png

Adobe biedt een CSS snippet om de lettertypen in een website of e-mail op te nemen. Deze snippet ziet er als volgt uit: <link rel="stylesheet" href=https://use.typekit.net/bfy8zbf.css">

Gebruik ook een fallback lettertype

Wanneer je een custom font zoals een Adobe Font of Google Font instelt als lettertype, krijg je vanzelf de mogelijkheid om een fallback mee te geven. Dit is handig voor wanneer het font niet wordt ondersteund bij de ontvanger. Deze krijg dan het door jou gekozen fallback lettertype te zien, in plaats van een willekeurig serif of sans-serif lettertype.