Spotler Mail+ Corporate account

Met een Spotler Mail+ Corporate account krijg je vanaf nu ook toegang tot onze nieuwe interface. In dit artikel beschrijven we de huidige functionaliteiten.

Wissel account

Gebruikers van een Corporate account kunnen nu in de nieuwe interface snel wisselen tussen de subaccounts die onder het Corporate account vallen. Dit doe je in de module Subaccounts.

Subaccounts module-knop.png

In de module Subaccounts zie je een overzicht van de accounts, met de naam, het type account, de eigenaar en de laatste inlogdatum. Inloggen op één van de accounts doe je door er op te dubbelklikken, of klik met de rechtermuisknop en vervolgens op Inloggen.

Subaccounts module.png

Vanaf het hoofdaccount of één van de subaccounts kan je ook snel wisselen door in Mail+ linksonder op Wissel account te klikken. Deze knop bevindt zich tussen de naam van het huidig ingelogde account, en jouw gebruikersnaam.

Zodra je hier op klikt, opent er een pop-up om te wisselen tussen de accounts. Hier staat ook het type account MailPlus Corporate tussen, om eenvoudig terug te gaan naar het Corporate account.

Wissel account.png

Mailings

In de module Mailings (voorheen de module Dashboard) vind je nu een overzicht van mailings uit de gekoppelde accounts. Je ziet hier diverse kolommen om op te filteren, de effectiviteit en de DRR van de mailing en de map waarin deze zich eventueel bevindt.

Corporate-mailings.png

Credits

De Wholesale bundel uit MailPlus valt in de nieuwe Spotler Mail+ interface onder Credits. Ga naar Instellingen --> Account & Facturatie --> Credits om daar te komen. Hier vind je het huidige tegoed en is er de mogelijkheid om nieuwe credits aan te schaffen.

2024-02-07_12h01_56.png

Voor meer informatie hierover, zie het artikel Credits.

Aankomende functionaliteiten

De volgende functionaliteit is op dit moment nog niet over naar de nieuwe interface, maar wel beschikbaar in de oude MailPlus omgeving:

  • De module Mailings: het ophalen en vergelijken van diverse rapportages vanuit de verstuurde mailings.

Om terug te gaan naar de oude omgeving, klik je linkeronder in Mail+ op uitklapmenu en vervolgens op Naar MailPlus.

2024-02-05_14h13_22.png   2024-02-05_14h15_16.png