Hoe verwijder ik reacties in een formulier/survey?

Je hebt twee verschillende soorten reacties die je kunt verwijderen uit een formulier:

Beide soorten reacties verwijder je via de rapportage van het formulier.

Testreacties

Testreacties zijn reacties die zijn ingevuld toen het formulier of survey nog niet op Definitief stond of vanuit een doorklik uit een testbericht.

Testreacties verwijder je in de rapportage van je formulier of survey. Open de rapportage van je formulier via het dropdown-menu in het overzicht. In de rapportage heb je in de eerste tabel een kopje "Waarvan testreacties". Hover met je muis over de regel en er verschijnt een dropdown mogelijkheid. Klik op het pijltje van de dropdown en klik op de optie verwijderen.  

Testreactie_verwijderen.gif

Reacties op je formulier

Stel je organiseert een training of een event en je krijgt een afmelding binnen. Dan wil je niet dat deze persoon nog in je formulier staat. Dit kan er namelijk voor zorgen dat een contact onnodig een plek bezet houdt. Reacties verwijder je in de rapportage van je formulier of survey. Open de rapportage van je formulier via het dropdown-menu in het overzicht. 

In de header van de rapportage klik je vervolgens op het volgende icoon:

Button_Formulierreactiesverwijderen.png

Er opent een pop-up met een overzicht van contacten die het formulier hebben ingevuld en de gegevens die bekend zijn :

Pop-up-reactiesverwijderen_blurred.png

Zoek het contact op via het zoekvenster of door de pagina's heen te scrollen. Vervolgens kun je met je rechtermuismenu het contact inclusief de reactie verwijderen.

Formulierreactie_verwijderen.png