Hoe plaats ik een video in mijn e-mailbericht?

De meeste e-mailcliënts ondersteunen geen video in e-mailberichten. Daarom is het niet mogelijk in Spotler om direct een video in een e-mailbericht te plaatsen. Maar wat zijn wél de mogelijkheden?

 • Automatisch een thumbnail plaatsen in je e-mail. Met een videoblok wordt automatisch een thumbnail opgehaald van YouTube of Vimeo. Over de thumbnail wordt een play-button van YouTube of Vimeo heen geplaatst. Het blok is overigens bewerkbaar zoals een een normaal artikelblok. De afbeeldingen van de thumbnails worden overigens opgeslagen in de module Afbeeldingen.

  Video plaatsen in de nieuwe berichten editor:

  Video_toevoegen_nieuwe_editor.gif


  Meer weten over het stylen van je video blok? Bekijk het artikel: Elementen.


  Video plaatsen in de oude berichten editor:

  Videoblok_toevoegen.gif
 • Een geanimeerde gif animatie in je bericht. Plaats een geanimeerde gif in je bericht die lijkt op een video en plaats daarachter een link naar de video.

Wil je jouw YouTube-video tonen binnen een herkenbare stijl voor de ontvanger? Plaats dan je YouTube-video op een webpagina binnen Spotler. Weten hoe je dit doet? Lees er meer over in het artikel Hoe voeg ik een YouTube-video toe aan mijn webpagina in Spotler.

Soumaya_bordzijkant_bril.png Blog: Video in e-mail wat zijn de mogelijkheden?
Alleen het vermelden van het woord “video” in een e-mail onderwerp kan opens al verbeteren met 19%. Goede reden om ook video in e-mail op te nemen als je met je abonnees communiceert. In e-mail is dit echter minder gemakkelijk dan in je website, maar er zijn verschillende andere opties die je kunt toepassen. Lees hier meer over in het blog: Video in e-mail wat zijn de mogelijkheden?

  Spotler producten en diensten

Ben je benieuwd hoe we het video-blok kunnen personaliseren naar jouw huisstijl? Het is mogelijk om een contentblok op maat toe te voegen aan je huidige template. Klik hier voor meer informatie over deze dienst.