Hoe voeg ik personalisatie toe aan de onderwerpregel?

Maak van je onderwerpregel een persoonlijke boodschap door middel van personalisatie. Klik op de button Personaliseren, herkenbaar aan de {p}. Kies vervolgens het databaseveld in Spotler waar je mee wilt personaliseren.

Bijvoorbeeld: "{Voornaam}, wil je ook indruk maken op je ontvangers?”.

Personalisatie_toevoegen.gif

Wel of niet een alternatieve waarde toevoegen?

Bij het kiezen van een databaseveld waar je op wilt personaliseren zie je onder een veld verschijnen met Alternatieve waarde. Dit veld is vrij in te vullen. Maar wanneer en waarom vul je dit veld in?

Wel
Wanneer je niet van al je contacten een gevuld databaseveld hebt voor de personalisatie. Dus stel je hebt niet van iedereen een voornaam of je bent daar niet zeker over, vul dan een alternatieve waarde in. Als je dit niet doet en Spotler vindt geen voornaam van een contact dan zie je een lege plek (een spatie). In het geval van ons voorbeeld zie je " , wil je indruk maken op je ontvanger?".

De alternatieve waarde is vrij invulbaar. Voorbeelden van alternatieve waarden kunnen zijn "Nieuwsbrief ontvanger", "Klant" of "Lezer".

Niet
Wanneer je zeker bent dat het personalisatieveld wat je wilt inzetten bij iedereen gevuld is met een waarde, dan hoef je geen alternatieve waarde toe te voegen.