Introductie Berichten

De module Berichten is de plek in Spotler waar je berichten aanmaakt, wijzigt en beheert. Deze berichten zijn in te zetten voor handmatige bulkmailings (zoals een nieuwsbrief) of ze zijn in te zetten voor geautomatiseerde campagnes. Een bericht in Spotler kan van het type e-mail of SMS zijn. 

Aan de slag

Je wilt graag aan de slag met de module Berichten. Klik in het linker menu op de module Berichten. Je ziet dan het overzichtsscherm van de module:

Module_Berichten_Overzicht.png

In dit scherm zie je aan de bovenzijde:

 1. De blauw opgelichte tab Overzicht. Wil je weten hoe je direct aan de slag kunt vanuit het overzichtsscherm, lees de instructies in Overzicht Berichten.
 2. De tab Automation berichten. Wil je weten hoe je automation berichten opstelt en bewerkt? Ga dan naar de uitleg over Automation berichten.
 3. De tab Archief. Aan de slag met je gearchiveerde berichten? Klik op Archief.
 4. De gele button Nieuw bericht. Een nieuw bericht opstellen? Klik op Nieuw bericht.

  Ben jij klant bij ons voor 5 juni 2023?
  Je ziet dan 2 opties wanneer je klikt op Nieuw bericht.
  Variant_Berichten.png
  Nieuw bericht
  Je gaat aan de slag met de oude berichten-editor. Meer informatie over deze editor vind je in dit artikel: Editor Berichten (oude variant). Vragen over de nieuwe berichten editor en wat voor gevolgen dit voor jou heeft?

  Nieuwe bericht v2
  Je gaat aan de slag met de nieuwste berichten editor. Meer informatie over deze editor vind je in het artikel: Editor Berichten.
   

    Nog niet bekend met de nieuwe berichten editor (v2)?

  Bekijk dan eens onze speciale informatiepagina. Deze bevat veelgestelde vragen, achtergrondinformatie en de opname van de online demo.


 5. De button Help. Wil je meer weten over de helpfunctie in Spotler, lees hier meer over in Starten met Spotler.

 

Maurice_bordrechts_lightbulb.png

Tabs Overzicht, Automation berichten, Archief en de buttons Nieuw bericht en Help
Met deze drie tabs en twee buttons schakel je tussen de belangrijkste functies van de module Berichten. Op welke plek je in de module ook bent, deze vijf blijven zichtbaar.

 

Ben je op zoek naar informatie over de berichteneditor? Ga dan naar de omschrijving Editors Berichten.